Drágul az üzemanyag! Normálból is lehet prémium minőség?

Az üzemanyag ár, jelentős drágulása a legtöbb esetbe nem a minőség javulása miatt van. Ezt minden felhasználó érezheti!
Az esetek túlnyomó részében a gazdaságot alakító külső tényezőkre utalnak az elemzők . Ez kevés vigasz a felhasználóknak
A legtöbb ember megpróbálta az üzemanyag kutaknál kapható prémium minőségű üzemanyag egyikét. Fogyasztás csökkenés reményébe!
A prémium üzemanyag nagyobb energiát biztosít a motornak. Benzin üzemanyagnál a nagyobb oktánszám, Dieselnél a nagyobb cetánszám miatt az égés gyorsaságának növekedése által ezen, pozitív dolgokat tapasztaljuk: növekszik a lóerő, a nyomaték, javul a gyorsítási képesség, nagyobb a motor rugalmassága, diesel esetén egyenletesebb járás, kevesebb koromképződés.

A felhasználok többsége a jelentős +40+70ft/l árdifferencia miatt általában nem részesítik előnyben a mindennapokba a prémium üzemanyagokat. Ezek árai jóval meghaladja a normál változatok árait 13-20% többe kerülnek!
Kimutatható különbségek még labor körülmények között is csak 4-7% tesznek ki, Ráadásul a kutak üzemeltetői is tesznek a kisebb százalék érdekében. Néha talán kevesebb az adalék bennük. A felhasználók nagyátlaga ily módon ki van szolgáltatva.

A szénhidrogén molekulákba a hidrogén kötött formába van jelen .A hidrogén önmaga nagyon sok energiát tartalmaz.
Ha több energiát akarunk kinyerni bármely üzemanyagból, szénhidrogénből olyan berendezést kell alkalmazni, ami képes a szénhidrogént katalizálni,és ennek hatására FIZ IO-KÉMIAI jellegét, szerkezetét átalakítani.
Az ECO-TAK üzemanyagkatalizátor alkalmazásával a hidrogén különállóvá tehető!
Az átalakított üzemanyag hatékonyan,tisztán, nagyobb erőt biztosítva, gyorsabban ég el.
Az üzemanyagból nyert többletenergia, okos gazdálkodás révén, gyorsabb, költségkímélőbb munkavégzést tesz lehetővé.
Fajlagosan csökken az üzemanyag fogyasztás.
Nő a hatékonyság!

Tapasztalja meg Ön is az ECO-TAK üzemanyagkatalizátór alkalmazásának előnyeit.